Loading

ONZE FORMULES

WEILANDSHOF FORMULES
Weilandshof beschikt over twee ruime zalen. In de grote kunnen tot 100 mensen samen dineren. In de kleinere is plaats voor nog eens een 50-tal gasten. Binnen hangt een sfeer die het midden houdt tussen klasse en gezelligheid.

Vergadering – Seminaries

Het Weilandshof leent zicht uitstekend als locatie om zaken te doen en voor alle soorten zakelijke evenementen die daarbij horen: bedrijfsfeesten, seminaries, workshops, presentaties, productvoorstellingen, After Work-drinks,… Wij beschikken over 2 zalen die volledig naar uw zakelijk inzicht kunnen worden opgesteld.

Feesten – Events – Drinks – Walking dinner -Receptie

Is het nu voor een grote groep met alles erop en eraan of voor een kleiner gezelschap, in onze twee zalen, op ons terras of in onze tuin verwennen wij steeds onze gasten met de grootste zorg. 

Graag luisteren wij naar uw persoonlijke wensen om een formule op maat uit te werken.

Koffietafels

Is het nu voor de geboorte of het verlies van een naaste, voor uw koffietafel hebben wij onze eigen W&S koffie samengesteld. Wij beschikken over verschillende formules van koffietafels.

Brunches

Maandelijks organiseren wij een brunch!

Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een uitgebreide brunch.

Catering

Ook bij u thuis, op kantoor of een door u gekozen locatie verzorgen wij al uw feesten, BBQ, communie, bedrijfsfeesten,… van A-Z.

Speciale menu’s en events

Op regelmatige basis organiseren wij speciale thema-avonden.

Dinner & Dance
Brunch
Moederdag
Ons zeer populair wildfestival
After-Works

Bon Apetit

Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen in de salons van Weilandshof.

Volg onze Facebookpagina voor de verdere ontwikkelingen.