van 11u tot 15u30
Bij aankomst glaasje cava of fruitsap
Uitgebreid buffet koude voorgerechten
Uitgebreid buffet hoofdgerechten
Uitgebreid buffet nagerechten buffet en kazen
Allergenen staan worden steeds vermeld per gerecht op het buffet.
Onze keuken is gebaseerd op de klassieke Frans-Belgische keuken met vernieuwende toets, seizoensproducten en liefde voor het vak.
Op de buffetten staan dan ook koude gerechten volgens het seizoen zoals carpaccio filet d’Anvers, vitello tonnato, zuiders opgevuld brood met Italiaanse ham, maatjes, tzatziki, tomaat met garnalen, huisgemaakte paté, gerookte zalm en forel,…
Maar ook warme gerechten zoals rundsbavette op de grill, saltimbocca van kip, varkenshaasje met spek, zeebaars, traaggegaarde zalm, kabeljauw champignons en groene kruiden, kip met kokos en curry, kalfsstoofpotje met Oelegems Titsenbier. lamszieltjes met rozemarijn,… En als dessert steeds een assortiment van 5 kazen en chocomousse, rijstpap, panna cotta met mango, diverse taarten en gebakjes en zoveel meer.
Wildfestival 2023
november: 3 – 4 – 17 – 18 (volzet) – 24 – 25 (volzet)
december: 1 (volzet) – 2 (volzet)
Bekijk het menu.
We bevestigen uw reservatie bij ontvangst van het totaalbedrag op het rekeningnummer BE11 7370 5444 6648 met vermelding van het aantal personen + wildfestival 2023.
Je ontvangt een bevestiging van je reservatie en uitnodiging tot betaling indien noodzakelijk in je mailbox.