van 11u tot 15u30
Bij aankomst glaasje cava of fruitsap
Uitgebreid buffet koude voorgerechten
Uitgebreid buffet hoofdgerechten
Uitgebreid buffet nagerechten buffet en kazen
Allergenen staan worden steeds vermeld per gerecht op het buffet.
Onze keuken is gebaseerd op de klassieke Frans-Belgische keuken met vernieuwende toets, seizoensproducten en liefde voor het vak.
Op de buffetten staan dan ook koude gerechten volgens het seizoen zoals carpaccio filet d’Anvers, vitello tonnato, zuiders opgevuld brood met Italiaanse ham, maatjes, tzatziki, tomaat met garnalen, huisgemaakte paté, gerookte zalm en forel,…
Maar ook warme gerechten zoals rundsbavette op de grill, saltimbocca van kip, varkenshaasje met spek, zeebaars, traaggegaarde zalm, kabeljauw champignons en groene kruiden, kip met kokos en curry, kalfsstoofpotje met Oelegems Titsenbier. lamszieltjes met rozemarijn,… En als dessert steeds een assortiment van 5 kazen en chocomousse, rijstpap, panna cotta met mango, diverse taarten en gebakjes en zoveel meer.
14 februari – Sint-Valentijn – volzet
10 maart – Retro Dance Night
26 maart 2023
23 april 2023
28 mei 2023
18 juni 2023
15 augustus 2023
17 september 2023
15 oktober 2023
1 november 2023
17 december 2023
Sint-Valentijn 2023 – VOLZET
14 februari – romantische avond opgeluisterd door Johan Van Mechelen
We bevestigen uw reservatie bij ontvangst van het totaalbedrag op het rekeningnummer BE11 7370 5444 6648 met vermelding van het aantal personen + valentijn 2023.
Retro Dance Night
10 maart – €45 per persoon
20-02u
muziek uit de jaren 80, 90 en 2000
open bar, exclusief sterk-alcoholhoudende dranken
21-23u: party snacks
Reserveren verplicht!
Wildfestival 2023
november: 3 – 4 – 17 – 18 (bijna volzet) – 24 – 25
december: 1 – 2 (volzet)
Bekijk het menu.
We bevestigen uw reservatie bij ontvangst van het totaalbedrag op het rekeningnummer BE11 7370 5444 6648 met vermelding van het aantal personen + wildfestival 2023.
Je ontvangt per mail een bevestiging. Betalen kan je terplaatse de dag zelf.