Meer

over ons

Maak kennis met de chef en zaakvoerder

WANNES VAN DE PEER

Oelegemnaar Johan ‘Wannes’ Van de Peer was nog jong toen hij samen met zijn ouders de bezoekers van het mooie provinciaal groendomein Vrieselhof verwende in de Remise. 

De kneepjes van het koksvak leerde hij aan gerenommeerde scholen als de PIVA in Antwerpen en de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. 

Nadien volgde een parcours langs enkele toprestaurants waaronder het instituut Vateli op de Kipdorpvest van wijlen Pierre Commissaris, Loncin en Philippe Bohrer in Frankrijk. 

Wannes leerde ook veel in De Watermolen in Kasterlee. Daar werkte hij in dienst van Carl Wens, die later met De Pastorie in Lichtaart met een Michelinster onderscheiden zou worden.

 

Weilandshof feestzaal catering Wannes

Van W&S Feestservice tot Weilandshof

Na de uitbating van de restaurants Pakhuis op het Zuid en ’t Duveltje in de Antwerpse slachthuisbuurt en even een omzwerving in de grootkeuken van een rusthuis startte Johan (Wannes) Van de Peer in 2013 het cateringbedrijf W&S Feestservice. 

Ondanks zijn palmares is Wannes wars van kapsones. “Van parochiezaal tot feesttent” zegt hij altijd als het over zijn werkterrein gaat. Van een bijeenkomst van chique bankiers tot het feest voor de vrouwengilde. Het is hem om het even. Wannes Van De Peer verzorgt met zijn team alle recepties, lunches en diners met evenveel plezier, voor kleine tot hele grote gezelschappen, voor zowel bedrijven als privé.

Op korte tijd is W&S Feestservice heel hard gegroeid en besloot Wannes in augustus 2019 om Weilandshof over te nemen. De feestzaal die reeds sinds 1950 bestaat, had nood aan een nieuw leven, en ook dit lukt Wannes best.

Op vandaag gaan alle activiteiten zowel in de feestlocatie als de catering buitenshuis door onder de naam ‘Weilandshof’.

Maak

een afspraak

We nemen persoonlijk contact op de manier die je zelf hebt aangegeven.