Maak kennis met

ONZE KEUKEN

Onze keuken is gebaseerd op de klassiek Frans-Belgische keuken met vernieuwende toets, seizoensproducten en liefde voor het vak. 

Hieronder vind je een overzicht van de gerechten die in de loop van de jaar al de revue gepasseerd zijn in het Weilandshof. Deze zijn niet bindend en als leidraad bedoeld want al onze gerechten kunnen worden aangepast volgens het seizoen of naar je verlangen.

Maak een afspraak voor een formule op maat.

Koude voorgerechten

  • Carpaccio van rund –  rucola –  mascarponetruffelcrème
  • Vitello Tonato, appelkappertjes – sweety drops – tonijn-ansjovissaus
  • Huisgemaakte gravad lax – honingmosterd – gemarineerde venkel
  • Bonbon van gerookte zalm – appeltjes – boontjes – vinaigrette
  • Carpaccio van hert – gemarineerde beukenzwam – pijnboompitjes
  • Slaatje met gerookte eendenborst – witloof – sinaas – kardemon
  • Tomaat – garnaal – avocado

Warme voorgerechten

  • Gevulde pasta – ricotta – kort gebakken zalm – tomaat – basilicum
  • Tongrolletjes – mosseltjes – garnaal – witte wijnsaus – tuinkruiden
  • Kort gebakken kalfszwezerik – appeltjes – calvados
  • Hondshaai – mierikswortelcrème – rode biet
  • Gebrande wijting – bloemkoolcrème – groene kruidensaus
  • Soepje van grijze garnaal – cognac – Isigny-room
  • Gebakken zeewolf – kruidenkorst – gerookte paprika

Vis

  • Gebakken zeebaarsfilet – knolseldercrème – graanmosterdsaus
  • Kabeljauwhaasje – spinazie – gefrituurde prei – blanke botersaus
  • Gestoomde zeewolf  – prei – paksoi – kalfsfond met portwijn
  • Waterzooi van vis op wijze v/d chef geparfumeerd met saffraan
  • Lotte omwikkeld met spek – jus met mango
  • Tongrolletjes op Normandische wijze
  • Kabeljauw – panade van tuinkruiden – jus met chorizo
  • Kort gegrilde schelvis – ratatouille – gerookte paprikasaus
  • Zeewolf – sobanoedels – paksoi – paprika – soja

Vlees

  • Gelakte eendenborst – gember – honing – crème van wortel – courgette
  • Saltimbocca van kip – gerookte paprikasaus
  • Suprême van parelhoen “Fine Champagne”
  • Rollade van kalkoen – Kempische ham – kruidenkaas
  • Saltimbocca van kalf – tomatensaus – basilicum
  • Poldervarkenshaasje “Blackwell”
  • Varkenshaasje op Bourgondische wijze
  • Lamskroon gemarineerd met  rozemarijn – geroosterde ratatouille
  • Melkkalfkroon – crème van pompoen – portsaus 
  • Dikke ziel van Black Agnus – geglaceerde groenten
  • Chateaubriand – bearnaise – geroosterde seizoensgroenten
  • Ierse onglet – bordelaisesaus – gebraiseerd witloof

Nagerechten

  • Tarte tatin – vanille ijs – gele room
  • Harmonie van Belgische chocolade en advocaat
  • A la minute geklopte sabayon met Duvel – vers fruit
  • Duo van chocolademousses
  • Tiramisu met advocaat
  • Panna cotta – citroengras – Granny smith
  • Brownie van karamel – witte mousse -crème met banaan
  • Harmonie van yoghurt met framboos en chocolade
  • Gebakken aardbeien – portwijn – roomijs – munt
  • Witte chocolade – frambozen – speculoos
  • Gebak of ijstaart volgens thema of dessertenbuffet is mogelijk.

Koude buffetten

Daar wij ook rekening houden met het milieu en graag duurzaam werken, bieden wij onze buffetten pas aan vanaf 50 personen. 

Een voorbeeld van een koud buffet: traag gegaarde zalmmoot met pesto, gerookte forel en makreel, gravad lax met roze peper en honing, tomaat gevuld met grijze garnaal, carpaccio van filet d’Anvers, vitello tonato, tomaat mozzarella met basilicum en zongedroogde tomaat, rolletje van Spaans ham met groene asperges, gegrilde groenten met feta, gevulde eitjes, pastasalade met scampi en pesto, assortiment seizoensalades, assortiment broodjes en sausjes

Graag je buffet in een bepaald thema? Spaans, Italiaans, Grieks, kaastafels, ontbijtbuffet,… 

Maak een afspraak voor een koud buffet op maat.

Koud en Warm

Koud buffet: carpaccio van filet d’Anvers – vitello tonato, traaggegaarde zalmmoot met pesto – Hollandse maatjes met verse boontjes en mosterdhoningvinaigrette – gerookte forel – gravad lax met roze peper en honing – tomaat mozzarella met basilicum – Italiaanse ham met meloen.

Warm buffet: kabeljauw met garnalen, champignons en  prei – zachtgegaard Poldervarken met zuiderse groenten en tomatensaus – wok van kip met scampi, curry, kokos en citroengras.

Graag je buffet in een bepaald thema? Spaans, Italiaans, Grieks, kaastafels, ontbijtbuffet,… 

Maak een afspraak voor een koud-warm buffet op maat.

2-Weilandshof-buffet-familiefeesten

Barbecue

Is het nu voor een klassieke bbq, tomahawk, mosseltjes of zeebaars,… Op onze bbq maken wij voor elk wat wils. We voorzien telkens mooi ingedekte tafels en je gekozen gerechten worden in buffetvorm voorgesteld met een uitgebreide saladebar.

Voorbeeld van een BBQ in Weilandshof

Zeebaarsfilet op vel gegrild – saltimbocca van kip met tomaat, mozzarella en ham – gerijpte bavette – spareribs – BBQ-worst – uitgebreide saladebar – aardappel in schil – koude en warme sausjes – broodassortiment

Maak een afspraak voor een koud-warm buffet op maat.

Tapas

Tijdens je receptie, party of dansavond voorzien onze kelners je gasten doorlopend van de door jou gekozen tapas: koud of warm.

We stellen graag seizoensgebonden tapas samen volgens je wensen, smaak en gelegenheid.

Maak een afspraak voor een formule op maat.

 

Maak

een afspraak

We nemen persoonlijk contact op de manier die je zelf hebt aangegeven.