Familiefeesten

F0RMULES

Is het nu voor een grote groep met alles erop en eraan of voor een kleiner gezelschap, in Weilandshof verwennen we steeds onze gasten met de grootste zorg.

Onze keuken is gebaseerd op de klassiek Frans-Belgische keuken met vernieuwende toets, seizoensproducten en liefde voor het vak.

Bekijk onze vaste formules voor familiefeesten of maak een afspraak voor een formule op maat.

Babyborrels

Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsvergadering buiten de kantoormuren? We beschikken over een kleine en grote zaal die we volledig kunnen voorzien van alle professionele audiovisuele apparatuur. Op maat en volgens je behoeften en wensen verzorgen we ook de catering: ontbijt, dranken, pauzes, lunch,…  

Maak een afspraak voor een formule op maat.

Communiefeesten

Weilandshof laat zich uitstekend lenen voor het organiseren van het communifeest voor je zoon of dochter. Naast de twee zalen is er bij Weilandshof ook ruimte voor buitenactiviteiten. We bieden eveneens professionele begeleiding bij de organisatie van jouw communiefeest.

Maak een afspraak voor een formule op maat.

Lentefeesten

Weilandshof laat zich uitstekend lenen voor het organiseren van het lentefeest voor je zoon of dochter. Naast de twee zalen is er bij Weilandshof ook ruimte voor buitenactiviteiten. We bieden eveneens professionele begeleiding bij de organisatie van jouw communiefeest.

Maak een afspraak voor een formule op maat.

Verjaardagsfeesten

Het mooiste verjaardagsfeest organiseer je in Weilandshof. Een culinair moment voor al je genodigden om nooit te vergeten. Een feestelijke middag of avond vol entertainment, hapjes en drankjes. Al je familie en vrienden verwennen, zorgt voor goede contacten en veel levensplezier.

Maak een afspraak voor een formule op maat.

Trouwfeesten

Weilandshof laat zich uitstekend lenen voor het organiseren van je trouwfeest. Naast de twee zalen is er bij Weilandshof ook ruimte voor buitenactiviteiten. Een culinair moment voor al je genodigden om nooit te vergeten. Een feestelijke dag vol entertainment, hapjes en drankjes. We bieden eveneens professionele begeleiding bij de organisatie van jouw trouwfeest.

Maak een afspraak voor een formule op maat.

Jubileumfeesten

Het mooiste jubileumfeest oganiseer je in Weilandshof. Een culinair moment voor al je genodigden om nooit te vergeten. Een feestelijke middag of avond vol entertainment, hapjes en drankjes. Al je familie en vrienden verwennen, zorgt voor goede contacten en veel levensplezier.

Maak een afspraak voor een formule op maat.

1-Weilandshof-feestzaal

Maak

een afspraak

We nemen persoonlijk contact op de manier die je zelf hebt aangegeven.